Shqiptarët merakli të ‘Fiqave’ mblidhen në Prishtinë (Video)

Vetura e kompanisë jugosllave Zastava, modeli  600 dhe 750 ishin të njohura si modeli i i vogël atëkohë.

I preferuar sidomos për tu shërbyer në distanca të shkurtra, ky lloj veture tashmë nuk prodhohet.

Andaj bën pjesë ne mesin e të ashtuauqjturve ‘old timer’.

Ky lloj veturave ndryshe quheshin edhe “fiqa”, ndërsa është identike edhe me modelin e Fiat 600 dhe 750.