Shpërthen zjarr në malet e fshatrave të komunës së Bogovinës

Bogovinë, 11 shtator –  Zjarri ka kapluar një pjesë të malit në rrethinën e Komunës së Bogovinës.

Për momentin zjarrfikësit janë në vendngjarje dhe po tentojnë të shuajnë zjarrin.