Shpenzoi 20 mijë euro për tu kthyer në vepër arti! (FOTO)

194

Summer Mclnerney në vitin 2016 bëri tatuazhin e parë dhe më pas vendosi ta kthej trupin e saj në një vepër arti ku ka shpenzuar 127 orë duke vizatuar vizatime të ndryshme. Plot 20 mijë dollarë 28-vjeçarja ka shpenzuar për tu quajtur gruaja e ilustruar. “Unë kam kërkuar të bëj një ndryshim të veçantë në trupin tim, dhe për këtë arsye vendosa t’a mbuloj me tatuazhe”. është shprehur ajo.

Comments are closed.