Shok në plazh: Murgesha vjen me veladon, po pastaj…

Faqja Kanali “Videot më argëtuese” ka publikuar një video tepër argëtuese për këto ditë vere. Në plazh shfaqet një murgeshë, së pari e veshur me veladon…

Por, më pas shikoheni në vide, dhe shihni reagimet e pushuesve, të cilët nuk mund t’u besojnë syve të tyre…