Shkup, një vajzë deshi të vetëvritet me acid klorhidrik!

Shkup, 20 prill –  Nga ana e njësive të zjarrfikësve me dhunë i është hapur dera dhe është vërtetuar se F.P ka pirë një sasi të acidit klorhidrik, dhe është ndaluar nga ana e policisë të mos e pijë pjesën tjetër. Nga ana e Ndihmës së shpejtë mjekësore është dërguar në qendrën klinike Nënë Tereza ku i është dhënë ndihmë mjekësore, informon Koha.