Shkup, “Eko Vita Art” organizon koncertin e II multikulturor në sheshin Filipi i dytë

18

Shkup, 6 qershor – Shoqata Eko Vita Art – Shkup organizon koncertin e dytë multikulturor në sheshin Filipi i dytë, informon Koha.mk

Koncertet do të mbahen me 7 dhev8 qershor. Pjesëmarrës në natën e parë do të jetë Emin Salihi me bendin mysafirë special Filonid Aliu, Donika Domazeti, Hana Palloshi.

Ndërsa në natën e dytë, do të performojë ansambli “Karshiaka”, Shka Liljan, Shka Jeni Joll, Studio Etnos, Adil Alush, Orkestra Çallgi merak dhe Grupi folklorik i ansamblit “Karshiaka”. (koha.mk)

Comments are closed.