Shkëndija me donacion për spitalin e Tetovës

20

Shkup, 7 prill – Në këto kohë të vështira kur pandemia e COVID-19 ka paralizuar pjesën më të madhe të të gjitha sferave në gjithë globin, futbolli nuk është përjashtim dhe në këtë moment ‘topi ka ndaluar rrokullisjen’. KF Shkëndija si klub me përgjegjësi sociale bashkohet me çdo iniciativë për të ndihmuar njerëzit në nevojë dhe të prekurit nga virusi korona, ka njoftuar faqja e klubit, transmeton gazeta KOHA.

Comments are closed.