Shkatërrimi që la pas tornodoja duke vrarë edhe një 14 vjeçar

120

Fotot ajrore tregojnë shkatërrimin dhe mbeturinat që ka lënë pas një tornado në Alabama, duke shkatërruar çatitë e shtëpive dhe ndërtesat.

Tornadoja la pas një të vdekur dhe 30 të plagosur të hënën.

Fotografitë tronditëse tregojnë grumbuj prej metali të copëtuar dhe mbeturinash druri të mbushura përgjatë lagjes “Darlene Estates” në Fultondale.

Zyrtarët thanë se një djalë 14-vjeçar i cili ishte strehuar në bodrumin e tij vdiq kur një tornado rrëzoi një pemë në shtëpi dhe e vrau atë, tha policia të martën.

Fotografitë nga toka tregojnë familjet e shqetësuara që përpiqen të marrin sendet e tyre dhe të pastrojnë mbeturinat.

Shkatërrimet në zonë vijnë ndërkohë që shumë familje po hasin probleme për shkak të koronavirusit.

38506866-9189449-image-a-23_1611688878920 38506870-9189449-image-a-23_1611684420243 38506872-9189449-image-a-21_1611684416171 38506874-9189449-image-a-21_1611687020072 38506878-9189449-image-a-10_1611686599155 38506880-9189449-image-a-11_1611686627825 38506882-9189449-image-a-13_1611686640817