Shilegov – Kaminis zotohen për bashkëpunim

Athine, 9 shkurt  – Në një atmosferë pozitive është realizuar takimi ndërmjet kryetarëve të bashkive të Athinës dhe Shkupit, Yiorgos Kaminis dhe Petre Shilegov, ku të dy biseduan rreth mundësisë për bashkëpunim në mes dy qyteteve.

Kryetari i komunës së Shkupit, Petre Shilegov, e filloi konferencës për shtyp në gjuhën greke. Më pas Shillegov deklaratën e tij e vazhdoi në gjuhën angleze.

Në pres konferencë Shilegov tha se së bashku me Kaminis po investojnë në mundësitë e krijimit të kushteve për më të mira jetesë dhe në rritjen e kualitetit jetësorë për qytetarët në Shkup dhe Athinë.