Shilegov: Ende nuk kam dëgjuar se kush çka ofron për zhvillimin e Shkupit

26

Shkup, 12 shtator – Në intervistën e mbrëmshme në lajmet e TV Telma, kryetari i Shkupit Petre Shilegov theksoi se kandidatët e tjerë edne nuk kanë u kanë ofruar qytetarëve ndonjë ofertë për zhvillimin e qytetit të Shkupit:

“Unë nuk kam dëgjuar, kush ofron diçka të re lidhur me transportin publik, kush çka ofron për zhvillimin e qytetit, kush ofron diçka për mbrojtjen e mjedisit, kush çka ofron për zgjidhjen e urbanizmit për qytetin tonë, pjesa për të cilën ne nuk flasim është miratimi i planit të përgjithshëm urban duhet të miratohet në vitin 2022.”

Në lajmet e TV Telma, kryetari Shilegov gjithashtu njoftoi edhe për qarkoren jugore të Shkupit:

“Qyteti ka bërë përparim serioz. Unë njoftova dhe do të fshij qarkoren jugore nga qyteti, është një qarkore që duhet të përgjysmo Vodno-në”.

Shilegov gjithashtu informoi mbrojtjen e pjesëve të qytetit që janë shkatërruar, duke njoftuar se në ato pjesë planifikohet ndërtimi i objekteve publike siç janë parqet, spitalet dhe shkollat dhe jo vetëm ndërtesat e banimit.