“Shi” meteorësh bie në veri të Turqisë

106

Veriu i Turqisë supozohet se është ‘goditur’ nga meteorët. Policia e provincës së Detit të Zi, Trabzon konfirmoi se një “top dritë” është parë e raportuar nga dëshmitarët. Ata po ndiqnin nga afër zhvillimet në lidhje me çështjet.

Ndërkohë, media sociale është përmbytur me video të një topi të lehtë që bie nga qielli duke shpërthyer në një dritë drite përpara se të ndizet plotësisht.

Thuhet se rënia e meteorit ka qenë e dukshme në disa provinca përfshirë Artvin, Erzurum, Sivas, Tuncel dhe Ardahan ndër të tjera.

Comments are closed.