Shënohet Jom Ashoa – Dita e holokaustit

36

Me ndezjen e gjashtë qirinjve përkujtimorë dhe hapjen e ekspozitës sot në Qendrën përkujtimore të Holokaustit të hebrenjve të Maqedonisë do të shënohet Jom Ashoa – Dita kombëtare përkujtimore e Holokaustit. Përkujtimin e organizojnë komuniteti i hebrenjve në Republikën e Maqedonisë dhe Fondi i Holokaustit të hebrenjve të Maqedonisë.

Comments are closed.