Shenahan: Potenciali i Iranit për sulm është “lënë në pritje”

Uashington, 21 maj – Ministri amerikan i Mbrojtjes Patrik Shenahan deklaroi sot edhe pse në rajon ende ekziston kërcënim për sulm nga Irani, amerikanët e “kanë lënë në pritje” potencialin e Iranit për ato sulme dhe t’i zbatojë, përcjellë KOHA.

“Mendoj se hapat tonë ishin shumë të mençur dhe e “lamë në pritje” potencialin për sulme të amerikanëve edhe kjo është ajo më e rëndësishmja”, deklaroi Shenahan para gazetarëve në Pentagon.

“Do të thoja se jemi në një periudhë ku dënimi edhe më tej është punë e jonë e madhe është që të kujdesemi të mos ketë llogaritje të gabuar nga pala iraniane, plotësoi ministri amerikan. (koha.mk)