Shekerinska: Prespa është vend që tani e njeh tërë bota

0

Resnjë, 19 nëntor – Prespën e dinim vetëm ne në vendin tonë. Sot e gjithë bota e njeh Prespën. Bota dhe fqinjët kanë kthyer një fletë të re, kanë zgjidhur një problem dekade dhe i hapëm dyertë për në BE dhe NATO.

Ne kemi garantuar gjuhën dhe identitetin maqedonas, të njohur nga e gjithë bota dhe tani askush nuk mund ta heqë atë nga ne – tha nënkryetarja e LSDM-së Radmilla Shekerinska para të qytetarëve të Resnjës.

“Kemi dëshmuar çfarë nënkupton të sillesh si shetet, kemi punuar për të tanishmen, por edhe për të ardhmen e fëmijëve tanë, shkojmë drejtë BE dhe NATO, jemi në rrugë të drejtë”, tha Shekerinska.(koha.mk)

Comments are closed.