Shekerinska: Nuk presim mrekulli nga takimi në Bruksel

Shkup, 12 dhjetor – Shekerinska nuk pret mrekulli nga takimi në Bruksel për emrin, por ajo porosit për një zgjidhje cilësore në interes të të gjithëve. Ne presim të dërgohet porosia se ne duam të kemi një zgjidhje cilësore në interes të të gjithëve, këto janë pritjet e Zëvendës Kryeministres Radmila Sekerinska që nga fillimi i raundit të ri të negociatave me Greqinë mbi emrin. Shekerinska ka paralajmëruar se ky është takimi i parë me ndërmjetësin dhe nuk presim mrekulli.