SHBA rekord “të zi”, 1497 viktima në 24 orë

30

SHBA ka regjistruar rekord viktimash në një ditë, duke numëruar 1.497 jetë të humbura nga koronavirusi. Rreth gjysma e këtyre viktimave janë shënuar në New York. Shtetet e Bashkuara vendosën një rekord global me numrin më të lartë të viktimave, ndërsa numri total ka shkuar në 8500 persona dhe 311632 të infektuar.

Comments are closed.