Serumi i rinisë së përjetshme gjendet te mushkat!

Është gjendur sekreti i rinisë së përjetshme aty ku askujt nuk ia priste mendja. Serumi gjendet me ulje çmimi në një treg të Londrës dhe është i përbërë nga një xhelatinë që gjendet në lëkurën e mushkave. Eiajo, sigurisht i shpikur në Kinë, ka çuar në therjen e miliona mushkave çdo vit. Shumë burra dhe gra të shtresës së mesme në Kinë besojnë se serumi i bën të bukur e se rrezatojnë dritë.