Sela nuk e pranon rezultatin (VIDEO)

“Në rast se kemi parasysh votat e shqiptarëve ne kemi dyfishin e votave në krahasim me kundër kandidatin tonë.

Kemi rreth 3 mijë vota më tepër se Ramiz Merko dhe BDI.

Në çdo fshat të Strugës ne kemi fituar.

Vota shqiptare në qytet është e jona, ai ka marrë votat e LSDM-së. Shqiptarët e kanë fituar këtë betejë. Për ne është i papranueshëm ky rezultat”.

https://youtu.be/QAxLXh2nWA4