Sela: Në procesin e negociatave me Greqinë, BDI ka mund të bëj shumë më shumë

0

Në emisionin debativ Click Plus, Ziadin Sela ka kritikuar BDI-në për forcën e dobët që ka pasur në bisedime rreth marrëveshjes me Greqinë. Ai tha se BDI-ja dhe Ali Ahmeti kanë refuzuar të dëgjojnë këshillat e qytetarëve për indetitetin, dhe se shtetësia nuk do të jetë njësoj si emri i ri i shtetit, por që do të asocoj në shtetësi maqedonase. Ndërsa kreu i ASH-së bëri thirje që të ruhet indetiteti shqiptar, dhe kjo problematikë të jetë temë kyçe pas referendumit. Ai tha se BDI-ja në heshtje është duke pranuar indetitetin maqedonas.

Comments are closed.