Sekretari shtetërorë Avziu priti në takim drejtorët Sela dhe Iseni

4

Shkup, 9 janar – Sekretari shtetërorë në Ministrinë e shoqërisë informative dhe administratë, Adem Avziu sot ka pritur në një takim pune drejtorin e Agjencisë për zbatimin e ligjit të gjuhëve z. Ylber Sela si dhe drejtorin e Inspektoratit për zbatimin e ligjit të gjuhëve Fatmir Iseni.

Me këtë rast Ministria e shoqërisë informative dhe administratë si bartës i përgjegjësive për sistematizim, sekretari shtetërorë Avziu ju ka ofruar bashkëpunim të mirëfilltë këtyre dy institucioneve që janë të reja dhe në formim e sipër.(koha.mk)

Comments are closed.