Seancat e Komisionit për pengimin e korrupsionit

5

Shkup, 24 prillKomisioni shtetëror për pengimin e korrupsionit sot do të mbajë dy seanca.

Në seancat në rend të ditës është veprimi sipas ankesës së dorëzuar nga parashtruesi i autorizuar, sekretari i përgjithshëm Igor Janushev, VMRO-DPMNE, kundër kryetarit të komunës së Gjorçe Petrovit.

Komisioni do të veprojë edhe sipas lëndëve të hapura sipas iniciativës personale me procesin zgjedhor 2019, si dhe sipas lëndëve të hapura në procedura sipas detyrës zyrtare dhe lëndëve tjera për përplasje të mundshme të interesave.

Comments are closed.