Sanksionohen 643 qytetarë për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse

17

Shkup, 28 shtator – Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e shtetit janë sanksionuar 643 qytetarë për mosrespektimin e masës për mbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë, informoi MPB.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellja nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.