Sala u përcoll për në banesën e fundit në një ceremoni private (VIDEO)

3

Pothuajse një muaj ka kaluar nga data 21 janar kur u lajmërua zhdukja e tij, por tashmë gjithçka është mbyllur, Sala nuk është më. Ceremonia u mbajt në një provincë të Argjentinës, Sante Fe, ku të pranishëm ishin 3000 persona, ndër ta prezentë ishin edhe trajneri i Cardiffit, Neil Warnock dhe shefi i klubit Ken Choo.

Comments are closed.