Sa larg shkojnë fotografët për një pamje të përkryer (FOTO)

13

Një fotografi e bukur nuk është vetëm rezultat i teknologjisë së sofistikuar, një ekipi të dedikuar, ose një modeli tërheqës. Ajo kërkon një sasi të caktuar të dinakërisë dhe zgjuarsisë që të realizohet në mënyrë të përkryer. Fotografitë e realizuara në vende nga më të bukurat e ekstremet, shpeshherë nuk janë drejtpërdrejt nga vendi i ngjarjes, por mënyra e të realizuarit është aq e reale, saqë nuk ka mundësi të vërehet ai fakt. Gazetametro.net ka përzgjedhur disa fotografi që tregojnë se sa larg janë të gatshëm të shkojnë fotografët për të krijuar një imazh të përsosur.

 

Comments are closed.