Ruskovska: Zaev i pari na njoftoi për rastin “Reket”

Shkup, 18 korrik – Kryeministri Zoran Zaev i pari më njoftoi se një biznesmen i është ankuar për shantazh, tha sot shefja e Prokurorisë Themelore Publike për përndjekje të krimit të organizuar dhe  korrupsionit, Vilma Ruskoska.

“Kryeministri gojarisht më ka njoftuar mua dhe prokurorin publik e Maqedonisë së Veriut, pastaj tregoi gatishmëri për të ngritur padi penale. Mirëpo ne e këshilluam që dëshmitari të vijë vetë në Prokurori dhe të denoncojë rastin”, ka thënë Ruskoska për “Nezavisen Vesnik”.

Kryeministri Zoran Zaev dje në pres-konferencë  tha se tek ai  janë adresuar  biznesmenë të cilët nuk janë nga Shkupi dhe i janë ankuar se janë shantazhuar.

Si përgjigje të pyetjes së gazetarëve, Zaev sqaroi se lidhur me këtë, si çdo qytetar tjetër, për këto shantazhe, ai si kryeministër i ka raportuar.