Rusia ofron 50 bursa për studentët shqiptar

12

Ketë vit Federata Ruse ofron 50 bursa falas për studentët shqiptar, transmeton gazeta KOHA. Këshilli Rinor i Ballkanit në bashkëpunim me Mekanizminn ” Study in Russia”, organizojnë një program dy ditor ku dhjetra profesorë nga universitete të ndryshme të Federatës Ruse prezantojnë programet dhe mundësitë e studimit në Rusi. Aktiviteti do të mbahet në datën 9 dhe10 tetor 2018 në Tiranë. (koha.mk)

Comments are closed.