Rusia është e gatshme të sigurojë vaksinë për vendet tjera

33

Moskë, 21 nëntor – Presidenti rus Vladimir Putin i porositi sot liderët e G20 se Rusia është e gatshme të sigurojë vaksinën e saj Sputnik V për vendet e tjera në nevojë.

Rusia po përgatit gjithashtu vaksinën e saj të dytë dhe të tretë, theksoi Putin.

Ai shtoi se krijimi i një portfolio të vaksinave është një qëllim i përbashkët.