Rrugët me mbetje të borës, apel për ngarje të kujdesshme të automjeteve

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, vende – vende me borë. Në akse të caktuara kohore që kalojnë nëpër gryka është e mundur shembje e vogël e dheut.

NP Rrugët e Maqedonisë apelon në ngarje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë kundrejt kushteve të rrugës.

Ndalesë për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese ka në Mavrovë-Dibër, Dibër-Strugë dhe Tetovë-Kodra e Dellit ku ka ndalesë edhe për autobusë.

Aktualisht, reshje bore me intensitet të ulët ka në Manastir, Prilep, Ohër dhe Negotinë.(koha.mk)