[adning id="476476"]

Rrufeja godet pishën në Sazan, flakët rrezikonin pyllin

15

Rrufeja godet një pishë në ishullin e Sazanit dhe flakët rrezikonin pyllin me pisha ne këtë ishull.

Për të shkuar në ishullin e Sazanit u organizuan ADZM dhe zjarrfikësit e Vlorës të cilët shkuan me gomone.

Pas një pune më shumë se dy orë mundën të fikin zjarrin por dhe të shpëtojnë pishën që kishte marrë flakë si dhe bimësinë përreth .