Rrokulliset kamioni në rrugën Kërçovë-Ohër

Ohër, 8 korrik – Një kamion është rrokullisur në rrugën Kërçovë-Ohër. Në vendngjarje janë mbledhur kalimtarë të rastit dhe ekipi të policisë.

Ende nuk ka informacione nëse ka të lënduar në këtë aksident, për shkak se shoferi i kamionit nuk ka qenë prezent.