Rroga mesatare, Maqedonia një ndër shtetet e fundit në Evropë

6

Shkup, 4 janar – Republika e Maqedonisë rradhitet si një ndër shtetet e fundit në Evropë pë sa i përket rrogës mesatare, kështu flasin rezultatet dhe barametrat ekonomik për vititn 2018, njofton Koha.

Pas Maqedonisë në listën e shteteve të cilat qëndrojnë keq për sa i përket rrogës mesatare rradhiten vetëm se Shqipëria, Kosova, Molldavia dhe disa shtete tjera.

Sipas rënditjes pagë më të lartë mujore në Evropë marrin qytetarët e Zvicrës, Danimarkës, Luksenburgut, Islandës dhe Norvegjisë. (Koha.mk)

Comments are closed.