Ronaldo tallet me gazetarin në stërvitje (VIDEO)

2

Cristiano Ronaldo është akoma në kërkim të golit të parë tek Juventus, por kjo nuk e ka bërë të humbasë humorin, dhe këtë e vërteton video më poshtë. Portugezi ishte në mes të seancës stërvitore kur ka parë një gazetar të Juventus TV duke raportuar nga fusha. Ai i shkon nga mbrapa dhe fillon ta përqeshë gazetarin i cili nuk e vë re fare numrin 7.

Comments are closed.