Ronaldo dhe Ramsey mund të largohen nga Juventusi

Zyrtarë të Juventus po planifikojnë rindërtimin e boshtit përbrenda klubit. Futbollistët Cristiano Ronaldo dhe Aaron Ramsey mund të jenë pranë rrugëdaljes nga Juventus derisa klubi po bën përgatitjet për një rindërtim.

Sipas Fabrizio Romano, Ronaldo do të zhvillojë bisedime me klubin italian për të vendosur rreth të ardhmes së tij. Sipas tij, gjithashtu edhe Ramsey mund të vendosë që të largohet gjatë këtij procesi.