Rita Ora e kënaqur me turin e koncerteve në Gjermani

3

Këngëtarja e famshme me prejardhje shqiptare, Rita Ora, ka thënë se është ndarë e lumtur nga koncertet që pati në Gjermani.

“Gjermani faleminderit shumë ju jeni të mrekullueshëm dhe dini se si të festoni. Ju dua”, ka shkruar Ora në Instagram.

Këngëtarja dje ka njoftuar adhuruesit e saj se është bërë ambasadore e UNICEF.

Comments are closed.