Restoranti në Beograd ofron “specialitete nga 52 vende që nuk e kanë njohur Kosovën”

Një restorant në Beograd duket ka gjetur mënyrën si të tërheq myshterinjtë, duke prekur “shijen” e tyre me “mëlmesa” politike, që gjithsesi duhej të lidheshin me Kosovën, transmeton Koha.net.

“Një mënyrë e përsosur për ta kaluar fundjavën është vizita në kafenenë ‘Korçagin’ dhe të kënaqeni në ofertën e saj fenomenale”, thekson reklama e publikuar në portalin beogradnocu (beogradi natën), dhe vazhdon ofertën:

“Kështu, gjatë vitit të ardhshëm çdo javë do të keni rastin e mrekullueshëm të kënaqeni me specialitetet nga 52 vendet që nuk e kanë njohur Kosovën…”, transmeton Koha.net.