Reshje bore në rrugën Mavrovë-Galiçnik

6

Shkup,  10 prill – “Reshje bore ka në aksin rrugor Mavrovë-Galiçnik. Ekipe të NP Rrugët e Maqedonisë punojnë në pastrimin e borës dhe rivendosjen e qarkullimit në këtë aks rrugor.

Punët, siç citojnë, do të vazhdojnë në dy deri tre ditët në vijim, deri në pastrimin e plotë. (koha.mk)

Comments are closed.