Remzi Mehmedi: Për të tashmen vendosëm dje, për të ardhmen vendosim sot

57

Kërçovë, 7 korrik – Kandidati për deputet në zonën e V-të zgjedhore nga rradhët e ASH dhe AA, Remzi Mehmedi në një nga fjalimet e fundit të fushatës parazgjedhore për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare ka deklaruar se për të tashmen kanë vendosur dje derisa për të ardhmen vendosim tash.

“Për të tashmen vendosëm dje, për të ardhmen vendosim tash prandaj TASH është koha”, ka thënë mes tjerave në fjalimin e tij kandidati për deputet Remzi Mehmedi.

"Për të tashmen vendosëm dje, për të ardhmen vendosim tash prandaj TASH është koha" – Remzi Mehmedi#Rretho5

Publiée par Remzi Mehmedi sur Lundi 6 juillet 2020

Comments are closed.