Regjistrohen 597 raste të mosmbajtjes së maskave në Maqedoni

14

Shkup, 22 shtator – Ministria e Punëve të Brendshme informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Nga kjo ministri thonë se në 24 orët e fundit (21/22.09.2020) janë regjistruar 597 shkelje në lidhje me masën për mbajtjen e maskës.
MPB apelon tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19.

Comments are closed.