Regjistrohen 432 shkelje për mosmbajtje të maskave

19

Shkup,, 6 korrik – Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mosbajtje të maskës janë regjistruar 432 shkelje.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.

Comments are closed.