Refugjati iranian në Gjermani djeg veten se iu refuzua azili

4

Iranianit të cilit iu refuzua azili në Gjermani ka marrë lëndime të rënda pasi që ka djegur veten në një zyrë në Gopingen, jo larg qytetit gjerman Ulm, bëjnë të ditur zyrtarët gjermanë.

Mashkulli 35 vjeçar ka hyrë në zyrën e administratës së qytetit dhe kërkoi ndihmë nga punonjësit e tij, duke u treguar atyre një letër ku iu tha se azili i tij ishte refuzuar, transmeton Asocieted Press.

Comments are closed.