Realiteti në ilustrime …Si gjendja emocionale përshkruhet me fjalë (FOTO)

Emocionet janë një pjesë integrale e jetës sonë. Ne ndihemi të lumtur dhe të trishtuar, të zhgënjyer dhe me shpresë; ne jemi të lumtur kur takojmë njerëz dhe jemi në depresion kur ata largohen.

Përkundër faktit që të gjithë ne i njohim këto ndjenja, ndonjëherë është e pamundur t’i shprehim ato me fjalë. Kjo është arsyeja pse ne kemi nevojë për ilustrime si ato të ‘avogado6’ një artist japonez.

Ai është një artist misterioz nga Japonia që nuk zbulon asgjë për veten, përveç se ai e do kiminë, transmeton Indeksonline.

Kur i shohim këto foto, mund të shohim se ka patjetër një kimi këtu: midis artistit dhe tifozëve të tij, respektivisht ndjenjave të njerëzve dhe realitetit.

Shi meteoresh

 

Marr një sy gjumë

Nxehtësi

Pas shiut

Ankth

Pranga

Pushimet

Buzëqeshja

Parazit