Rasti “Dhuna në Komunën Qendër”: Sot do të gjykohet Dimçe Kërstev

6

Në Gjykatën Penale sot duhet të mbahet seancë edhe për procedurën e ndarë në lëndën “Dhuna në Qendër” për të akuzuarin e shtatë, Dimçe Kërstev.

Përveç tij në këtë lëndë të akuzuar janë edhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakievski, ish-këshilltarja e VMRO-DPMNE-së, Daniella Rangelovska dhe edhe tetë persona të tjerë. Në seancat paraprake për këtë lëndë, fajin e pranuar i akuzuari i katërt Tomislav Lazarov dhe i akuzuari i pestë Jordan Ristevski të cilët morën dënime me kusht.

Comments are closed.