Raporton në polici për ngacmim në Kodrën e Diellit

227

Tetovë,11 janar – Të dielën në ora 13.40 në SPB Tetovë, një vajzë e mitur nga Ohri, ka raportuar se rreth orës 13.00 në qendër rekreative të skijimit në Kodrën e Diellit një person gjithashtu i mitur e kishte prekur nëpër pjesë të trupit të saj. 

Lidhur me këtë ngjarje është njoftuar edhe Prokurori publik dhe po merren masa për zbardhjen e çështjes.(koha.mk)