Qeveria vendos karantinë për të gjithë ata që vijnë nga India dhe Brazili

28

Shkup, 4 maj – Komisioni për Sëmundjet Infektive gjithashtu propozoi dhe Qeveria në seancë pranoi futjen e një mase për vetë-izolim të detyrueshëm (karantinë) që zgjat 14 ditë për të gjithë qytetarët vendas dhe të huaj – udhëtarët që vijnë nga India dhe Brazili për të parandaluar përhapjen e tensionet SARS-CoV -2.(koha.mk)