Qeveria propozоn uljen e gjobave për firmat e vogla

8

Shkup, 12 dhjetor – Për personat fizikë 75 për qind gjoba më të vogla, ndërsa për firmat e vogla 2,5 herë gjoba më të vogla, parashikon Propozim-ligji për kundërvajtje që ishte miratuar sot në seancë qeveritare.

Siç kumtoi Qeveria, qëllimi i ligjit është ulja e gjobave rigoroze për qytetarët dhe për firmat.

“Gjobat do të proporcionale dhe nuk do ta rrezikojnë punën dhe ekzistencën e firmave, as nuk do ta vështirësojnë jetën e qytetarëve. Gjithashtu, propozim-ligji parashikon edhe vërejtje për shkak të parandalimit, informon pres shërbimi qeveritar.

Comments are closed.