Qeveria obligon Ndërrmarjen e rrugëve të shpall tender për Koridorin 8

54

Shkup, 31 korrik – Në seancën e fundit të Qeverisë është obliguar Ndërmarja shtetërore për rrugë që të publikojë procedurë për tenderim dhe zgjedhje të mbikqyrësit si dhe të konsultantit juridik për ndërtimin e Korridorit 8.

Me këtë, Ndërmarja shtetërore për rrugë obligohet nga Qeveria që të vazhdojë procedurën për tenderim dhe procesimin e fazave që Korridori 8 të vazhdojë të ndërtohet.

Ndryshe, vetëm pak kohë më parë edhe Parlamenti ka miratuar Ligjin që mundëson fillimin e ndërtimit të këtij Korridori që është i rëndësisë së madhe jo vetëm për vendin por edhe për rajonin.