Qeveria miraton propozimin: Për hyrje nga Serbia, Mali i Zi, Kosova dhe BeH duhet test PCR

201

Shkup, 8 korrik – Qeveria sapo ka miratuar një propozim të Komisionit për sëmundje infektive.

Nga nesër, për hyrjen në Maqedoninë Veriore nga Serbia, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina dhe Kosova, do të jetë e detyrueshme të paraqisni një test PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë.

Më shumë detaje në deklaratën e qeverisë pas seancës.