Qeveria emëroi drejtorët dhe zëvendësit (EMRAT)

636

Ish sekretari i përgjithshëm në Ministrinë e Bujqësiës sonte me vendim të qeverisë është emruar drjeotor në Ndërmarrjen e Kullosave. Celiku vejn pas shkarkimit të Lulzim Fejzullahut.
Ndryshe sonte në seancën e fundit të qeverisë janë shkarkuar shumë drjetor dhe janë emruar disa të tjerë.
Drejtori i Përgjithshëm i Entit Shtetëror për Pronësi Industriale Safet Emruli ka dorëzuar dorëheqjen e tij dhe nuk do të jetë më drjetor në këtë drejtori mëson TetovaSot nga burime të Qeverisë. Nga ana tjetër sonte me vendim të qverisë janë shkarkuar dy drejtorët nga radhët e BDI-së. Alajdin Havziu Drejtori i Inspektoratit Shtetëror të Punës dhe Arben Vila Drejtor i Agjencionit për Investime të Huaja dhe Promovim të Eksportit.
Për këto poste qeveria e Maqedonisë do të hap konkrus e më pas do të emrohen.
Ndryshe sonte Qeveria ka shkarkuar edhe disa zv/drejtora dhe drejtor si dhe ka emëruar anëtarë të bordeve në fondin Shëndetësor.
Këta janë disa nga emrimet e drejtorëve dhe zv/drejtorëve, ndërsa disa kanë ngelur në ato poste siç kanë qenë.
Abdush Demiri – Drejtor tek Agjencia për punësim
Abdulselam Selami – Zv.drejtor tek Drejtoria për të ardhura publike
Avni Rustemi – Zv.drejtor tek Agjencioni për rini dhe sport
Remzi Abdullahi – Zv.drejtor tek Agjencia për përkrahje të bujqësisë dhe zhvillimit rural
Izmit Nura – Zv.drejtor tek Agjencia për emigracion
Hisen Xhemaili – Drejtor tek Drejtoria për ambient jetësorë
Kaltrina Beqiri – Drejtor tek Agjencia për kualitet dhe akreditim të objekteve shëndetësore.