Qeni ruan për orë të tëra shokun tjetër të ngordhur (FOTO)

16

Për orë të tëra një qen ka ruajtur qenin tjetër të ngordhur të shtypur nga një makinë. Pamjet që shihni bashkëngjitur janë filmuar në Romë dhe kanë protagonist një qen besnik, transmeton NOA. Pamje që flasin më shumë se një mijë fjalë, janë ato që shikoni, ku qeni besnik nuk largohet nga miku i tij i pajetë. Ai i qëndron pranë në çdo moment dhe e përkëdhel, madje rrezikon që të ketë të njëjtin fund si miku i tij. Një histori e trishtë, por e bukur miqësie e treguar nëpërmjet fotografive.

Comments are closed.