Qeni e shpëtoi pronarin nga ngrirja në borë (FOTO)

14

Një burrë i cili theu qafën për shkak të kushteve të ftohta të motit, shpëtoi falë qenit të tij duke qëndruar i shtrirë në borë për të paktën 24 orë. Qeni ishte shtrirë mbi të dhe e kishte mbajtur atë ngrohtë gjatë datës, duke shkuar më pas për të kërkuar ndihmë. Burri nga Miçigani, SHBA i njohur si Bob, ishte vetëm kur doli nga shtëpia e tij natën e Vitit të Ri për të marrë dru. Bob kishte veshur vetëm një xhemper të hollë kur kishte dalë jashtë, pavarësisht temperaturave të ftohta prej -4C. Por, ai rrëshqiti dhe theu qafën. Ai bërtiti por askush nuk erdhi, përveç qenit të tij Kelsey. Ai e mbajti atë ngrohtë duke u shtrirë mbi të dhe e mbajti zgjuar duke ia lëpirë duart dhe fytyrën. Fqinjët e tij e zbuluan më pas atë pasi dëgjuan të lehurat e qenit dhe thirrën shërbimet emergjente. Kur Bob arriti në spital, temperatura e tij trupore ishte nën 21C. Temperatura normale e trupit është 37C dhe hipotermia ndodh kur temperatura bie nën 35C.

14.00 KURIOZITETE Qeni e shpëtoi pronarin nga ngrirja në borë... (1)

14.00 KURIOZITETE Qeni e shpëtoi pronarin nga ngrirja në borë... (2)

14.00 KURIOZITETE Qeni e shpëtoi pronarin nga ngrirja në borë... (3)

 

Comments are closed.